Ik heb nieuwe vetfilters nodig voor mijn afzuigkap, waar kan ik deze vinden?

Mijn apparaat komt bij jullie vandaan:
Neem dan contact met ons op, dit kan zowel via de mail als telefonisch. Klik hier om onze contact gegevens te bekijken.

Mijn apparaat komt niet bij jullie vandaan:
Wij ontvangen dan graag een foto van het type plaatje van uw afzuigkap. Zo kunnen wij voor u bekijken welke filters bij u passen. U kunt deze foto naar ons whatsappen of mailen. Klik hier om onze contact gegevens te bekijken.